Linda Clod Præstholm

Linda Clod Præstholm

Yoga Teacher

Book din tid

Yin yoga Afstressende yoga

mail@lindaclodpraestholm.com

Yoga teacher

Jeg mødte yogaen i 2001, og var en meget dedikeret astangha yogi. Mit møde med tibetansk buddhisme satte dog min daglige yogapraksis på stand-by, så jeg kunne fordybe mig i gennemførelsen af den intense, tibetanske forskole. I mange år var jeg således dybt optaget af meditation og buddhisme.
I 2014 skubbede livsændrende omstændigheder mig direkte tilbage i yogaens favn. Denne gang var det Yin yoga, og det slog benene væk under mig. Jeg oplevede gevinster ved Yin yogaen, jeg ikke troede var muligt at opnå gennem yoga. Heldigvis blev jeg også præsenteret for den taoistiske Yin yoga, som undervist af Victor Chng. Og da indså jeg at jeg skulle undervise i denne form for Yin yoga. Efter at være blevet uddannet hos Victor Chng har jeg nu undervist i Yin yoga siden 2016. Jeg modtager kontinuerligt undervisning hos Victor Chng.

Jeg er optaget af hvordan Yin yogaen kan genoprette ubalancer i vores krop, holdningsmæssigt, på organ niveau og ikke mindst på energiplanet. Jeg praktiserer selv dagligt Yin yoga som en helbredende og livsforlængende praksis, og oplever til stadighed hvordan min krop forandres, får mere overskud og føles som et mere og mere behageligt sted at være.

Jeg er i dag selvstændig yogalærer og stressbehandler på fuld tid. Jeg har derfor også private konsultationer med stressramte, og kører for tid til anden specielle yoga- og behandlingsforløb med stress og mindfulness som fokus. Jeg har desuden en baggrund som Somatic Experiencing® Traumeterapeut (SEP), certificeret Matzau Stresscoach, 250 timers yogalæreruddannelse,  Sygeplejerske og Cand.it, og uddanner mig kontinuerligt indenfor psykologi, yoga og kropsvidenskab.

I min fritid er jeg stadig meget optaget af buddhismen og har undervist i meditation og Buddhisme siden 2007."

logo
Bredgade 33A,
1260 København K
CVR nr: 39 06 44 99