Kristine Marie Rost

Kristine Marie Rost

Yogalærer

Book din tid

Yin Yoga

kristine@rost.dk

Hvem er Kristine?

Med en fortid som HR-konsulent fra forsvaret til ingeniør branchen til Projektleder i den vestjyske turistbranche, førte vejen til to år i Filippinerne og med over 2000 yogauddannelses timer senere, hvoraf de 1300 er ren yin yoga og over 4500 timers undervisningserfaring i yin er Kristine i dag en af landets førende som specialist i yin yoga.

Kristine har undervist i flere anerkendte studier i København og er kendt for at tage rundt i landet og afholde workshops, da hun ønsker at sprede yin yoga ud til flest mulige i hele landet. Rene Yin yoga retreats i de varme lande kan du finde i Kristines årsprogram. Kristine repræsenterede Yin Yoga for 5. år i træk på den årlige Copenhagen Yoga Festival 2017 og hun her med som underviser når DGI afholder store inspirations konventions for hundredvis af deres instruktører.

Kristines faglige baggrund som Yin yogalærer er bl.a.:
- Specialist i Yin Yoga terapi med over 1300timers uddannelse i ren Yin yoga (ved Victor Chng, Biff Mithoefer og Sarah Powers)

- Yogalærer terapeut 600timer (YAL)
- Forebyggelse og heling af skader hos sportsfolk
- Certificeret i Restorativ Yoga, Senior Yoga og Yoga for brystkræftopereret 200timer (YAL)
- Certificeret i Energetisk Ansvarlighed
- NLP certificeret, Masterclass i Erhvervspsykologi og Integrationskonsulent
- Studerer Neuroscience, smertevidenskab, TCM (Traditional Chinese Medicine), Taoism og livet

Kristine Marie Rost, Danmarks pioner i Yin yoga har i snart et årti helliget sig Yin yogaens livsvitale egenskaber, som hun med humoristisk og erfaren ekspertise formidler videre til stor livsglæde for andre. En livsglæde og omsorgsfuld personlighed med en naturlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske. Oplev den kraftfulde side af Yin yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning.

At have en daglig Yin yoga praksis giver Kristine evnen til at være med sin selv og leve livet med en lethed og mobilitet om det gælder en løbetur, ro ud gennem Københavns Havn og se solen stå op eller flytte for en veninde når det passer hende, uden at det værker i kroppens muskler dagen derpå. At leve sin yoga betyder for Kristine, at hun oplever en helhed, en evne til at leve livet fuldt ud med de op og nedture livet byder på.

”Yin Yoga styrker evnen til at se det smukke i livet også på en regnvejrsdag. Så lad os kigge efter regnbuer.” - Kristine

logo
Bredgade 33A,
1260 København K
CVR nr: 39 06 44 99