Kristine Ellegaard

Kristine Ellegaard

Yoga

Book din tid

Yin Yoga

yinforlife@yinforlife.dk

61693879

Yin Yoga

Jeg mødte yin yogaen under en stresssygemelding. Her blev jeg introduceret til yin yogaens inspirerende og omsorgsfulde univers med ordene “yin yoga giver dig evnen til at se det smukke, selv på en regnvejrsdag” og “ingen krav, ingen forventninger”.
Allerede efter mit første møde med yin yogaen, cyklede jeg glad og lettet hjem, og følte en dyb taknemlighed helt ned i maven, og jeg vidste at yin ville blive en fast del af mit liv – for den følelse jeg cyklede hjem med, ville jeg have mere af. Efterfølgende har jeg også oplevet alle de andre fantastiske effekter på krop og sjæl som en regelmæssig yin yoga praksis giver.
Det er den følelse af lethed og evnen til at møde omgivelserne med fornyet energi, jeg stræber efter at give videre gennem min undervisning.
Jeg har de sidste 4 år fulgt Danmarks førende Yin yoga lærer Kristine Marie Rost tæt, og taget min Yin yoga uddannelse hos Victor Chng. Jeg har de sidste par år undervist i yin yoga på arbejdspladser og gennem personaleforeninger, og glæder mig nu meget til at være en fast del af Drivkraft-holdet.
logo
Bredgade 33A,
1260 København K
CVR nr: 39 06 44 99